Valg af den sikreste trampolin

Den første ting, der skal komme til dit sind, før de køber en trampolin er, at uanset om det er sikkert eller ej. Men sikkerhed handler ikke kun om at forhindre ulykker i at ske, du skal også tænke på brugernes sikkerhed, når du bruger trampolinen. Uanset hvor god en trampolin er, hvis der ikke er nogen sikre regler og retningslinjer for dens anvendelse, så ville det også være usikkert for børn og voksne. Så hvis du planlægger at købe en trampolin, så sørg for, at det er sikkert for både børn og voksne. Her vil jeg nævne nogle af de ting, du skal overveje, mens du køber en sikker trampolin.

Størrelse og form: Før du planlægger at købe en trampolin, skal du sørge for, at den er størrelse er egnet til at hoppe og måtten, som du vil sætte sammen med det. Bedste sikre trampoliner er dem, der passer godt til jorden og har sikkerhedspolstring rundt om kanterne. Jumping er sjovt, men ikke altid sikkert, hvis du ikke kender, at trampolin pad godt. Fjedrene og puderne skal alle sættes godt sammen for at sikre sikkerheden. Det ville være dejligt, hvis du kunne finde en, der er lavet af hård plast, så fjedrene ikke kan bryde ud og skade nogen.

Sikkerhedsfunktioner: Er der særlige sikkerhedsfunktioner inkluderet i trampolinen, som du skal se på? Hvis der er trampolinguiden.dk, så kig efter dem meget omhyggeligt, fordi det er de områder, hvor folk kommer til skade mest, når de spiller og bruger deres trampolin. En af de mest almindelige skader, som folk får på deres trampolin er en brækket knogle. Selvfølgelig kan brækkede knogler undgås, hvis du ved, hvordan man hopper sikkert, og hvis du bruger de bedste og sikreste trampolinmåtter. Nogle måtter har endda pauser indbygget til knogler, der er særligt hårde.

Sikkerhedspolstring: Er sikkerhedspolstring indbygget, eller skal du købe separat polstring? Generelt er måtter med indbyggede pauser meget sikrere end dem uden. Årsagen er, fordi du kan undgå at skulle sætte polstring på egen hånd, hvilket er noget, som mange mennesker tror, de skal gøre for at gøre deres trampolin sikker. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet. Hvis du vil købe separat polstring, skal du sørge for, at den har små brudbare dele i den, så du kan sætte den mellem dig selv og trampolinen for at undgå ulykker.

Voksenopsyn: Er sikkerhedskabinettet og voksenovervågningen nødvendig? Dette synes ligesom det bør være en no-brainer, men nogle gange er det bare ikke. Der er tidspunkter, hvor du måske ønsker at lade en anden hoppe på din trampolin, især hvis du ikke fører tilsyn med børnene ordentligt. Hvis det er tilfældet, er den bedste måde at lave den sikreste trampolin ved hjælp af en lodret springramme eller en clevr. Hoppe ud fra en ramme eller en clevr vil helt sikkert sikre sikkerheden, fordi det er meget sværere at trække nogen ud, når de er så høje. Dette gør det også meget sværere for en skadet part at klatre op på din trampolin og begynde at hoppe op og ned!

Brækkede knogler og forstuvninger: Hvad har brækkede knogler og forstuvede muskler til fælles? De kræver begge, at du er meget forsigtig, når du spiller på din trampolin. Ikke alene vil du nødt til at være meget forsigtig med, hvad du gør, mens du spiller på det (ikke tur over nogen, for eksempel), vil du også nødt til at være meget forsigtig med, hvad du ikke gør. For eksempel, hvis du tilfældigvis bliver viklet ind i gjorden på rammen, ville det være umuligt at rede ud uden at blive ridset op. Derfor ville det være meget bedre at sætte et sikkerhedsnet foran rammen, så dine små ville være ekstra sikre.