Ting du bør vide om Glow Sticks

Glow sticks har eksisteret i mange år nu, større end de virkelig troede, de nogensinde ville blive. Jeg husker at se dem i slutningen af 70’erne, begyndelsen af 80’erne, og begyndelsen af 90’erne, blev de solgt overalt for tusinder og atter tusinder af dollars. Men bortset fra et par infomercials her og der, blev de stort set ignoreret, indtil for nylig det er.

gee, glød pinde er et stort hit i disse dage, med mange campister og scouting grupper bruger dem i deres aktiviteter. De kommer i en masse forskellige størrelser, der spænder fra et par inches til omkring 4 meter, og er fantastisk til børn at bare have det sjovt med om natten, såsom at gå ud med venner til de lokale wilds, eller gå til en aften fest. Der er tusindvis af dem lavet, de kommer i stort set enhver farve tænkelige såsom rød, pink, grøn, gul, hvid og endda lilla. De er meget alsidige, der gøres i alle mulige størrelser, former og farver. De er meget attraktive at se på, hver viser et unikt design, uanset om det er kunst eller ej, de absolut hver har deres egen unikke appel.

Da de først blev introduceret, var de virkelig kun beregnet til én brug, den store udendørs. Takket være et stort mærke kaldet Ab Rocket blev Glow Sticks gjort mainstream. De bruges hver dag af mennesker af forskellige årsager. De er billige, og er en glimrende måde at fremme bevidstheden om enhver virksomhed. Hvis du ser online, vil du se, at du kan finde glød stick indehavere til forskellige begivenheder såsom fødselsdagsfester, sammenkomster, velgørenhedsarrangementer, gratis rode salg, og stort set enhver anden begivenhed, du kan tænke på. Der er sandsynligvis tusindvis af forskellige anvendelser for dem, så du kan se, hvorfor de er så populære.

Ud over at være et glimrende værktøj til reklame, Glow Sticks er også meget let at use.okia inverter glød pinde glød kontinuerligt, så de ikke behøver at være tilsluttet, og de er så kompakte de kan passe ind i en cigarettænder eller en pen sag, ikke optager meget plads på alle. De er meget nemme at bære rundt på, da de kommer i forskellige størrelser og farver. Hvis du er til en fest, kan du normalt finde en rav eller grøn glød stick til brug som en sjov glødende band. Glow Sticks gør fremragende glød i de mørke dekorationer til gange, landskaber og køretøjer.

Destillationsprocessen fjerner væsken i stokken og efterlader en kemisk blanding, der er meget brandfarlig og ikke vil skade levende væsener. Den farverige, gennemskinnelige plastikpind er sikker at bruge omkring børn og kæledyr, og det er sjovt at bruge dem til natskræmning. Hvis du opbevarer dem i en pung, ser de godt ud og forbliver ekstra lyse, indtil de bruges, så de kan tjene flere formål.

Mens Glow Sticks er billige og engangstændere, når de bruges, begynder de at dimKidney Lights, som er den mest kraftfulde type lommelygte på markedet. De holder længere end glød pinde, typisk fem til otte timer. LED’erne (lysdioder) er otte millimeter brede bymillimetre tykke strimler af metal eller plast. Bredden af LED-strimlerne stiger i bølgelængde i henhold til lysets farve, rød til blå. De har tusindvis af gange mere strøm end et kviksølvlys (4 watt/mm2). Den farve, du ønsker, skal bemærkes for at få den bedst mulige spænding. Rød, Blå, Grøn, rød, lilla, blå, lilla, rød, gul, gul og grøn er de fire farver, der er tilgængelige, men farven kan ikke kombineres med nogen anden farve.

Lyset fra en batteridrevet lommelygte er det samme som fra et lysstofrør, men det drives forskelligt. Røret er i den positive polaritet, med positive og negative ioner, der strømmer gennem fastgørelsestropperne. De korrekt designede og placerede fosforplader i forlygten genererer belysningen. Fosforgløden lyser ikke, før pæren har fået energi. Dette vil medføre en popping lyd, ligesom et batteri affyret, men gløden vil forblive tændt i mindst 10 sekunder. Pæren bliver svagere ved brug, så fosforlygtelyset er bedre, hvis du er i et svagt miljø eller har brug for mere lys.

Batteridrevne forlygter med to batterier vil have en længere levetid, men de er normalt tunge og trættende at bruge. Hvis du planlægger at holde forlygten konstant eller bruge den under lave lysforhold, er denne type forlygte bedst.

Husk, at LED-pærer er dyrere end fosforpæren, men de holder længere. Så i det mindste for nu, de ekstra omkostninger er absolut det værd. Også LED pærer sidste tyve år, hvis røret er korrekt fremstillet. Manuel indføring og fjernelse af pærer anbefales ikke, men det er ingens skyld.

Skriv kommentar