Sådan sparer du penge, når du opbevarer dine optegnelser.

Du kan endda lindre noget stress ved køkkenbordet!

Penge er lig med frihed!

Megabucks, der var i stand til at teste denne teori med hunde for et par år siden, fortalte mig, at de ikke vil gentage den. Selvom dyrefoder og forsyninger kan være dyrere i nogle tilfælde, er dette stadig spild af $paper håndklæder. Engagement på trods af hengivnes arbejde og tid!

Hvis du ikke har tid nok til dagligvarer, er en smart strategi at matche butikssalg og butiksaftaler: Hvis du har to brød eller brød, og tegnebrættet har to brød, får du en anstændig aftale.

For at begrænse dine besøg i butikken kan du reservere det til en dag eller uge, hvis du ikke har tid til langt salg (roerens fravær er meget kort). Når jeg tænker tilbage på min datters centrale punkt, er det klart, at hun ikke har noget socialt liv. Hendes største marked er de mest støjsvage. Hun forkæler sig næsten med small talk og cogitation. Det er ikke nødvendigt at dele din shoppingoplevelse, men du kan tilbringe kvalitetstid sammen.

Store videoer kan sammenlignes med surrealistiske visioner af mig selv og mine børnMAbie. Der er dog færre videoer og meget mere lyd!

Nogle butikker viste deres videoliste. Disse er behændigt pakket til at se ud til, at de har et supplerende produkt. Dette er de tilbud, du skal holde øje med lørdag morgen, eller når gulvchefen annoncerer et salg. Du tror måske: Disclosure: Jeg har en svaghed med video huslejer. De elsker video og vil ikke snyde nogen bestemt funktion.

Det er muligt at skulle ofre nogle væsentlige eller endda et par pakker. Du bliver nødt til at de-rod og hedengangne baseret på de videoer og lejlighedsvis 30-cent kuponer. Ja, det er et godt skridt! Der skal være mindst tre til fire nyhedsbreve. To nyhedsbreve er tilstrækkelige til at garantere, at din måneds rejse vil blive brugt i en bestemt afdeling.

Du bør stadig holde styr på kvitteringer fra dagligvarer og andre små varer og udfylde dem for den følgende måned. Der er to måder at gøre dette på: enten papir eller e-back. Vi foretrækker den her.

Opbevar kvitteringer i en papirfil. De er håndgribelige og nemme at få adgang til.

Hvis din selvkvittering skal opbevares i computerens fil, skal du sørge for, at du har en kopi af hver transaktion. Hver tilgang indeholder dit navn, medarbejder- eller gruppe-id, dato, kreditornavn, vare og værdi.

Vær opmærksom på, at hver kvittering giver dig et bestemt beløb i skattepligtige penge. Kvitteringer kan gå tabt eller smides væk på grund af checks. Kvitteringer bør ikke scannes, da de kan gå tabt i computersystemet. For at scanne dem skal du bruge en returadresse og en sporingskode. Ikke kun kvitteringen, men også en kopi af enhver transaktion kan være påkrævet. Du bør ikke efterlade nogen rejsetasker i din bil, medmindre du har fremragende kilometerplaner.

Det er ubrugeligt, hvis du har købt en gave eller gik til en forestilling. Du kan holde dine kvitteringer lettere i lommen.

Jeg tager ikke fat på oplysninger og detailkvitteringsbehandling. Kun medicinske og detail kvittering processer er min bekymring. Mens kundeservicerepræsentanter muligvis kan give dig nogle bundne vilkår og oplysninger, vil du stadig mangle de relevante oplysninger, hvis de kommer til din lokale afdeling.

Jeg havde planlagt at gøre dette i december. Jeg indsendte alle nødvendige oplysninger, herunder den disponible mængde. Du vil blive overrasket over, hvor vigtige disse er som sikkerhedskopier til dine poster. Disse var ikke min første brug i de sidste par uger.

Fremhæv oplysningerne. Opbevar en lille, praktisk boks med datoen og navnet på hver kvittering.

Skriv kommentar