Sådan planlægger du en kostumefest

Hvem elsker ikke en kostumefest? Der er ikke noget bedre end at finde et kostume frem og være på vej for at vise det frem. At holde en selv er noget helt andet, så det er en god idé at planlægge frem inden den store dag for at dække alle baser.

Her er et par tips og tricks, der hjælper dig med at gøre det rigtigt og få festlige kostumer – find det rette kostume på Kostumeguiden.dk.

Konkurrencer

Festspil er sjove for alle. En måde at lokke dine gæster til faktisk at dukke op i kostume er ved at tilbyde præmier til de bedste kostumer. Der kan være kategorier, som bedst klædte, mest kreative, osv. Vær sikker på at informere dine gæster om det på forhånd. På denne måde er det mere sandsynligt, at de vil deltage.

Du kan også finde nogle brætspil eller lave noget musik-relaterede konkurrencer. Det bliver et hit!

Kostumet

Der er intet vigtigere end kostumet til en kostumefest – og som vært skal du selvfølgelig selv have et, som er perfekt. Om det er et par katte ører, en tyrolerkjole eller en karakter fra en film, så skal du bare være sikker på at folk kan genkende hvad du er og at du ser godt ud i det!

Maden

Det er ikke en fest uden nogle gode snacks og noget lækkert mad. Det betyder ikke noget, hvornår fester bliver holdt; der skal stadig være en eller anden form for mad, som dine gæster kan nippe til.

Hvis du vil lave en menu med hjemmelavede dips og lækker fingermad (som altid er et hit), skal du gøre så meget som muligt på forhånd. Husk at servér det på en appetitlig måde og så skal aftenen nok gå godt. Hvis du er heldig, er der også rester til dagen derpå.