Sådan afspilles counter strike: Opdateringsinstruktioner på serversiden

Det er et kendt faktum, at Counter Strike skal lappes på serveren, hver gang en større patch er frigivet. Ændring af eksisterende definitioner er måden at gøre dette på. awp_melee, som bruges til at påføre skade med våben; og entmap_aim, som bruges til at sigte; opdateres med den næste programrettelse.

Opdateringer på serversiden er en fantastisk måde at undgå at skulle opdatere bots på, når du forsøger at spille på en server, der har mange bots. Lad os for eksempel sige, at du vil spille på en normal server uden våbenmodifikationer, men også ønsker at kunne spille på et modstyrkehold.

Du kan bruge opdateringskommandoer på serversiden ved at føje kommandoen -s MP_player_ocaps og en adgangskode til de indsatser, du placerer, når du konfigurerer tilfældige indsatser. Du skal derefter tilføje kommandoen –s efterfulgt af adgangskoden efterfulgt af den næste kommando. Dette gør det muligt for klienten at oprette forbindelse til serveren uden problemer.

Dette ville kræve, at spilklienten opdateres, hver gang der opnås adgang til serveren. Det er dog kun en lille mængde arbejde i betragtning af de mange mennesker, der forsøger at få adgang til serveren samtidigt. Dette kan faktisk gøres hurtigt, især hvis din pc er hurtig og arbejder.

Tip #4: Køb din egen server

Mange mennesker undervurderer fordelene ved at have deres egen server. Det kan være meget sjovere at oprette en server med venner og invitere dem til at deltage. Hvis du har mange spillere, er det muligt at invitere nye medlemmer til din server via damp. Dette afhænger af, hvor mange servere du har, og hvor mange spillere det har.

Tip #5 – Spil ikke det nyeste FPS-spil

Mens et FPS-spil kan være godt for nogle, kan du se, at Call of Duty 4 er langsommere end sine forgængere.

Du vil være sikker på, at det MMO-spil, du vælger, understøttes af de fleste spillere. Hvis du har en server med World of Warcraft og Perfect World, WoW eller Final Fantasy XI, vil du ønsker at sikre, at det spil, du planlægger at spille, er også tilgængelig på alle disse servere. Det er dyrere, men det er stadig sjovere og mere stabilt, fordi din server kan modstå flere angreb.

Hvilken server skal du bruge?

Dette er ikke et spil problem, men en server problem. Det sidste tip, vi har, er at spørge “Hvilken server skal jeg bruge?” Du ønsker at sikre, at du spiller World of Warcraft på den bedste server. Hvorfor? Hvorfor? Fordi spillet altid udvikler sig, opgraderer, tilføjer nye genstande og roller, plus andre spillere vil have det.

Du bliver nødt til at vælge de rigtige servere, hvis du vil Counter Strike. Det er vigtigt at sikre, at der er nok servere til rådighed til at dække alle dine riger. Hvis du kun spiller på et par servere, har du ikke nok spillere til, at dit rige kan vokse.

Hvad er det maksimale antal spillere, jeg kan spille med på én gang?

Hvilken mængde jord har du råd til at leje?

Er det muligt for din server at brænde ned, før du ved af det?

Der er mange spørgsmål, der skal løses, men det vigtigste er at have det sjovt! Online spil bør ikke være kedeligt eller en akkord. Online spil er stadig i deres indledende faser, og du vil opleve vokseværk. Det er vigtigt at være tålmodig. Hav det sjovt!

Skriv kommentar