Han bør vinde dit hjerte

Er du i stand til at gøre en fyr vil have dig? Hvordan får man en mand interesseret i dig? Du kan spille svært at få, eller du bør tage den direkte tilgang. Hvad får fyre til at gå efter pigen, der sætter hende alle ind i det? For dem, der ikke er sikker på, hvordan man får en fyr til at være opmærksom på dig, her er nogle hemmeligheder.

Hvad skal du gøre?

Hvis du ikke er klar til at tage på manden, ikke gider. Det betyder, at du ikke skal ringe til ham, sms’e ham eller sende ham e-mails. Selvom det er fint at have en venlig samtale med ham, skal du også fortælle ham, at du har et normalt liv, og der er altid masser af sjov og mennesker rundt.

Skal du få ham til at vente på daten?

Et helt liv med gode minder er et helt liv for alle. Nogle gange er det dejligt at gå tilbage til de mindeværdige øjeblikke. Hvis du ønsker at tage ham ud med dig på en date, sætte det op et par uger i forvejen.

Hvad skal han forvente? Hvor længe skal forfølgelsen vare? Er det dig, der foreslår datoer? Eller skal han invitere datoerne ud? Giv ham mulighed for at gøre dig opmærksom.

Hvad vil du have af ham?

Han vil have mange ting. Vis ham, at du har masser af værdi.

Er det muligt at vise ham dette? Du kan dele dine håb og drømme, samt dit valg af karriere eller studere med ham. Du kan være stjernen i den part, eller du kan være mere støjsvage og mere reserveret. Hvis du arbejder hårdt, vil han blive imponeret over, at du er villig til at lægge i indsatsen.

Det er vigtigt ikke at spille for hårdt for ham – det kan få dig til at se for skræmmende ud. Hvis han finder ud af, at din hensigt er ikke at give dig selv op til ham, så vil du tabe. Hvis han enten er blid nok til at nærme sig dig, eller mand nok for dig at invitere ham ud på en date med dig, vil du vinde.

Dette er to fremragende metoder til at opfylde din næste date. Disse tips vil hjælpe med at vinde i dating verden. Held og lykke!

En. Gør det kort. Giv ham muligheder, hvis han beder om noget.

* Tag ham et spændende og støjende sted. Du kan overbevise din ven om, at en af jer tager af sted, eller begge dele.

To. Lad ham foretage det første opkald i starten af dit forhold. Hvis han vil have dig til at gøre et varigt indtryk, bør han tage din til dine yndlingsrestauranter.

Tre. Tre. Dagen efter kan ofte være bedre end den aften, så hvis du ikke er i stand til at flyve ham der, skal du sørge for at planlægge en dag til at gå på din næste date.

Fire. Grin af hans vittigheder. Dette vil vise, at du nyder hans selskab samt at være åben for muligheden for en anden dato.

Fem. Fortæl ham, at du ville elske for dem at fortsætte samtalen over kaffe eller en picnic eftermiddag, men at du er meget heldig, at de kom op med datoen.

Seks. Gør alt det taler. Du vil nyde en rigtig, åben og ærlig samtale. Han vil forelske sig i din utrolighed.

Syv. Bliv romantisk. Blomster, en picnic og en tur i zoologisk have. Intet er gået hurtigere eller mere på det seneste.

Otte. Du burde afsløre noget, du ikke ved. Dette vil motivere ham til at afsløre noget personligt om sig selv, der vil forbløffe dig.

Ni. Gør alle de taler, medmindre nogen er arrogant og fremadrettet. Du vil nyde ærlig, rigtig samtale. Han vil falde for din forbløffelse.

Mænd er ikke så skøre eller dumme, som de var engang. Kvinder er blevet forledt til at tro, at den mand, de arbejder med, er perfekt til dem ved frigivelsen af negativeTourisms.

Disse ture behøver ikke at være en hindring for dit kærlighedsliv.

Mænd vil have mænd til at betragte sig selv som dating-værdige. Det er muligt at ændre dit perspektiv på dating.

Skriv kommentar