En oversigt over sikkerhedsproblemer på webstedet

Desværre er der mange måder, hvorpå webstedets sikkerhed kan blive kompromitteret. Der er f.eks. Faktisk kan en sikkerhedsmedarbejder med den rette mængde træning og en formel for beskyttelsesforanstaltninger reducere risikoen for tilfredsstillende webserversikkerhed betydeligt.

Netværkssikkerhed

Netværkssikkerhed er forsøget på at beskytte dataene i en computer eller et netværk mod en eller flere truende kilder. Blandt alle netværkssikkerhedsløsninger er det vigtigt at have et effektivt firewall-, antivirus- og antispywareprogrammer og andre beskyttelsesforanstaltninger.

Brandmur

En firewall er en enhed af hardware og / eller software, der tillader kommunikation mellem områder, der er beskyttet af forskellige sikkerhedsniveau og typisk filtrerer pakker med data for kun at tillade dem, der er harmløse eller bekræfter oplysninger fra den truende kilde, at lande på den anmodende computer. Den er normalt knyttet til en bestemt udbyder af netværkstjenester eller internetudbydere.

Avast!

Avast! er en førende anti-virus udbyder, der leverer over 5 milliarder system scanninger hvert år. The Avast! Pro produkt er designet til at skræmme dælen ud af din computer med regelmæssige opdateringer, og der er også funktioner til at hjælpe med at beskytte dine børn.

Engangs-e-mail

Det betyder, at du eller nogen, du har tillid til, som en chef, ægtefælle, kæreste, kæreste, mor, far osv., kan fjerne e-mail fra din computer med et enkelt klik, og det er engangs. Dette gør det nemt at have en åben e-mail-konto, når du er online, men også når du ikke er det.

E-mail-klienter som Thunderbird, Outlook og Microsoft Outlook giver dig mulighed for at se dine e-mails, uanset om du er online eller offline.

Onlineovervågning

Mange virksomheder i dag gør forretninger online. De skal overvåge computersystemerne for at sikre, at alt kører problemfrit.

Firewalls

chefer kan nu få vist logfiler over mislykkede logonforsøg fra deres medarbejdere. Hvis en anden har den samme computer, eller hvis du bruger et barns computer, skal du konfigurere en firewall for at forhindre uautoriseret adgang til din konto og dine filer.

Sikkerhedskopier og genoprettelse efter nedbrud

Når e-mails går tabt eller slettes, er det altid en god ide at tage en sikkerhedskopi af alle de vigtige oplysninger. Det er nemt at bare slette filerne, men du kan gemme et par til senere brug. Hvis du gemmer dine data, kan du ikke miste alt i en brand eller en harddiskfejl.

Omdirigering af e-mail

En anden meget vigtig funktion er mailomdirigering. Hvis du bruger en e-mail-tjeneste som Gmail, giver dette dig mulighed for at omdirigere e-mails til din valgte e-mail-konto. Dette er fantastisk, da de fleste hackere alligevel målretter mod din e-mail-konto. Det er også en fantastisk måde at beskytte din rigtige e-mail-adresse mod spammere.

Beskyttelse mod spam

Du kan undre dig over, hvorfor der er så meget spam i første omgang. Problemet er, at dit spamfilter (program) ikke er særlig effektivt. Det er ikke ualmindeligt at se spam vises meget lig en andens emnelinje. Mange gange, spammere blot sende en generisk hilsen besked, som er usynlig for dig.

i slutningen af maj 2010 blev en undersøgelse offentliggjort af Panda Software. Resultaterne viste, at Microsoft Outlook og Apple Outlook var de mest modtagelige for de deltagende virksomheder. Microsoft Outlook var den mere sårbare opgradering på grund af de mere end rigelige sikkerhedshuller og det faktum, at Apple Outlook-brugere normalt er bedre informeret om farerne ved at åbne e-mails fra ukendte kilder.

Det er vigtigt at opdatere din software og computer regelmæssigt for at beskytte dig mod hackere og vira. Du kan have software installeret på computeren, som scanner efter virus og fjerner dem. Alternativt kan du downloade antivirussoftware, der har realtidsbeskyttelse og opdateringer downloadet, så snart de er tilgængelige.

Der er mange andre forholdsregler, som du kan tage for at sikre din online og computersikkerhed. Men ved at følge disse 7 tip kan du nyde en sikker og beskyttet oplevelse på din computer og i din e-mail.

Skriv kommentar