Den bedste teksteditor til dit budget

Ok, så du har brug for en teksteditor. Der er mange at vælge imellem på markedet i dag. Med så mange muligheder og så mange måder at bruge et tekstredigeringsprogram på, kan det være lidt overvældende i starten. Først skal du bestemme, hvilken der passer bedst til dine behov. De fleste mennesker synes at bruge Notesblok på computeren i disse dage, men det er stadig en god editor og ikke en forfærdelig editor. Den bedste editor til dig afhænger af dine behov og den mængde plads, du har på din harddisk.

E-mail-programmer er under gennemsnittet redaktører. De er fine til at sende beskeder til venner og familie, sende vittigheder, skrive din signatur og surfe på internettet. Selvom dette er fine ting at gøre med din computer, har du muligvis ikke brug for dem til at erstatte vigtigheden af et tekstredigeringsprogram, du har på din computer. Mens du helt sikkert bør få en af disse mus til at holde din computer tastatur gratis, bør din teksteditor være i stand til at håndtere alle dine kvittering og dokumenthåndtering behov.

Skrivemaskiner er dit bedste valg til at generere tilfældige ord på siden. Selvom dette måske ikke er nok for dem, der ønsker at oprette komplekse dokumenter, er det en fantastisk måde at skrive et par noter til et forretningsmøde eller sende en webside til dit websted. Det sidste, du ønsker, er at skrive op og derefter slette den tekst, du lige har skrevet – af denne grund kommer shredders godt med. Med shredders brænder du bare dokumentet, og det er væk for evigt.

Ulemper ved computerteksteditoren

Computeren teksteditor vil sandsynligvis aldrig være i stand til at erstatte din skrivemaskine. Der er nogle funktioner, som du måske gerne vil have med din computereditor: Du kan nemt have en anstændig størrelse filstørrelse samt opdrage en tekstbehandling fra din teksteditor, hvilket sparer dig tid på at komponere dokumentet. Men du kan aldrig erstatte din skrivemaskine.

Computerteksteditoren er den eneste måde at generere dokumenter med stor lydstyrke fra en computer på. Hvis du har en computer, hvor du kan slutte et tekstredigeringsprogram til computeren, behøver du ikke stå op ved et skrivebord for at skrive eller skrive et dokument. Du kan få en anden til at gøre det for dig. Når du tager denne indstilling, vil du være sikker på at have nogen til at validere dit dokument og i høj grad reducere den tid, det tager at omdanne et papir til et digitalt orddokument.

Endelig er teksteditoren den nemmeste måde at oprette hyperlinks på. Et hyperlink er en pil, der kan klikkes på, eller en række pile på en webside eller en anden webside. Disse hyperlinks kan advare dine besøgende om oplysninger, der er relateret til oplysningerne på webstedet. Som du måske har bemærket, er de mest almindelige hyperlinks på en webside “klik her”. Årsagen er, at det normalt tager lidt tid at klikke på et hyperlink på en webside. Men når du bruger et tekstbehandlingsprogram, tager det meget længere tid at formatere et link.

formatere et link

Der er flere forskellige måder at formatere et link på. Først kan du opdele dine hyperlinks i struktureret tekst eller html. Dette er de to mest almindelige måder at formatere et link på. Du kan også opdele hyperlinks i billeder. Nogle ord kan bruges som hyperlinks, afhængigt af konteksten.

Ved at tage denne tilgang kan du minimere chancen for, at linkene vil blive klikket på af besøgende. Nogle ord, såsom “besøgende på webstedet”, kan bruges i stedet for “mennesker”. De “mennesker” i denne sætning ville være at henvise til dine læsere eller seere.

Er du bekymret over den tid, folk bruger på din hjemmeside? Hvis det er tilfældet, skal du vide, at det tager tid at formatere dine links, før du sender dem. Det kan tage alt fra 5 minutter til flere timer afhængigt af længden og hyppigheden af teksterne. Når ændringerne er foretaget, kan du forvente, at læserne vil se ændringerne inden for de første par timer efter visning af siden.

Hvis du har været at udskyde formatering af links, fordi du ikke vidste, hvordan man gør det, vil du blive overrasket over, hvor nemt det er, når du lærer at formatere links ordentligt. Faktisk er dette noget, som de fleste mennesker vil være i stand til at gøre uden selv at indse, at de skal gøre.

Ved at tilføje et par ekstra sekunder efter en tid i den tid, det tager for siden at indlæse, kan du fortælle dine læsere, at alt på dit websted skal være skarpere og lettere at læse. Dette er et eksempel på et “dynamisk” link, som er en af de bedste muligheder for at levere dynamisk indhold.

Uanset hvilken metode du vælger til at holde dine websteder organiseret og søgemaskine venlige, vil du altid være i stand til at finde de rigtige trackere til dine behov.

Skriv kommentar