Aion Power Nivellering – Slibning Vs Questing

Er du træt af at se på din XP bar, og indse, at sulfsler ikke bevæger sig så hurtigt eller så hurtigt som det burde? Er du træt af, at dine venner dør hurtigere end dig? Du er her sandsynligvis, fordi du er. Jeg vil vise dig, hvordan du hurtigt niveau op og male din XP. Dette vil være en kort guide.

Denne metode anbefales ikke til mestre i afgrund. Du skal gruppere op med Abyss mestre og derefter male. Det vil ikke arbejde for at stable quests. Denne metode fungerer ikke, før du har mestret afgrunden.

Denne metode er ikke gratis. Du skal bruge mindst fire dyre kinah. Du vil ikke være i stand til at gøre denne metode for længe, hvis du ikke har nok kinah. Du kan enten investere en masse eller bruge tid nivellering op.

For eksempel er den eneste gang, du har brug for en stærk gruppe mennesker, når du forsøger at oprette en forekomst. Du kan stadig komme til Instans når som helst. For at have en arbejdsgruppe skal du betale et minimalt beløb, men ikke for ingenting.

Trinene

1. Først skal du sikre dig, at du højst har 2 tegn. Niveau dem op til niveau 3. For at lære forekomsten at kende, bør man gennemgå den. Det vil tiltrække flere mobs. Dette kan øges til 25 drab. Hold sværhedsgraden på normal. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

2. Når du er færdig med Instansen, kan du lade dit karakterniveau gå i kamp. Lad det køle af i et stykke tid, før du fortsætter.

3. Når kampen er færdig, kan du sælge byttet. Det kan bruges til at betale for opstandelsen af din karakter. Din gruppe bliver nu nødt til at vente på tilbagelevering af din karakter.

Udjævningsmetode #4: Metoden #5 er standby

Dette fungerer for tegn på alle niveauer over 25. Der kræves et tegn på mindst niveau 37. Udsigterne vil være dit første stop. Hver pøbel kan blive dræbt for 5-6 drab. Din karakter vil være i stand til at genoplive ved at gøre dette uden at betale gebyret. Du vil ikke have nogen bekymringer om din karakter er i stand til at vende tilbage hurtigt nok, fordi du vil stå over for højere niveau mobs. Det bliver ikke svært.

Du skal passe på ikke at dø, mens du nivellering op hurtigt. Dreeg eller Doom vil være tæt på dit mål. Hold dit helbred højt. Dette er de tre bedste måder at niveau op hurtigt i Aion.

Disse oplysninger vil hjælpe dig med at komme til toppen hurtigt.

Vide, hvor du skal hen, og hvordan man kommer dertil er den hurtigste måde at niveau op i Aion. Denne metode kræver, at du bruger alle dine talenter.

Sidste bemærkning: Glem ikke Gathering Skills. De er forbeholdt de rige. Uden dem, vil du være fattig. Det er vigtigt, at du vælger det rigtige håndværk, og kun disse håndværk er tilgængelige for håndværkere. Det samme gælder i Aion. Slibningen af de materialer, der kræves til at fremstille dine varer, springes over. Det er vigtigt at vælge et kvalitetsfag for at lave guld og niveau op hurtigt i Aion. Dette giver dig mulighed for at købe de bedste værktøjer og slibesten for at hjælpe dig med at komme videre gennem niveauerne.

Disse metoder skal hjælpe dig med at niveau op i Aion hurtigt. Du kan have svært ved at følge udjævningsvejledningen første gang. Eller du kan opleve, at det er svært at forstå. Du vil være i stand til at mestre spillet, selvom det er din første gang at spille.

Må ikke miste modet, hvis du ikke på visse quests og tilfælde. Du kan miste timevis af gameplay tid, hvis du laver fejl, men du vil have den viden og færdigheder til at løse dem. Du ved, hvor du kan finde de bedste missioner, og hvordan du gør dem uden at blive smidt ud. Du kan tage kontrol over din tid, viden og sjov.

Skriv kommentar