7 trin til at kickstarte din virksomhed

Synes du, at det, du gør, ikke er det, du ønsker? Måske føler du, at du blot ønsker at gøre noget meningsfuldt, noget værd, noget du brænder for, eller noget, der er fælles. Det kan være meget nemmere, end du tror, at komme med en overbevisende forretningsidé.

Disse 7 trin kan hjælpe dig med at komme i gang med din søgning. Mens hvad du gør, kan være en stor forretningsidé, din evne til at udføre det godt kan ikke. Det er sandsynligt, at du allerede ved dette.

Trin 1: Hvorfor er du så speciel?

Hvordan kom du hertil? Dine styrker, værdier og karakter spillede en vigtig rolle i din tidlige succes. Dine mentorer var sandsynligvis tidligt i dit liv. De opfordrede dig til at lægge hårdt arbejde og holde fokus på, hvor du ville hen. Måske støttede dine forældre dig i en tid, hvor du havde størst behov. Du har måske sat sig for at lære. Du lærte, hvad du kunne, så du kunne tænke tydeligere.

Trin 2 – Hvilke andre mennesker finder nyttige?

Tag et kig på de mennesker, du involverer i det projekt, du arbejder på nu. Hvad er dine familiemedlemmer, venner og kære, der ønsker at løse? Alle har noget værd at tilbyde, så tænk på noget, der gør dig glad, eller noget, du er god til. Du kan lave en liste over dine store hobbyer og interesser. Dette kan omfatte hobbyer som læsning, skrivning, voksende en virksomhed, der går på eventyr, og endda starte en bog.

Trin 3 – Hvad skal du gøre, hvis andre ikke har det?

Du skal ikke bekymre dig om din forretningsidé. Du kan observere, hvad andre mennesker læser, gør og diskuterer. De kan være i stand til at fortælle dig noget, der kan hjælpe dig, hvis du ønsker at oversætte, hvad du ved, til en ny forretningsidé.

Trin 4 – Hvad er cool og normalt?

Det handler ikke om dig. Du er ikke den eneste, der har brug for opmærksomhed. Opdag, hvad du brænder mest for, og hvordan du vil være involveret i det. Derefter får andres handlinger til at fungere, og du vil finde en god forretningsidé.

Trin 5 – Hvad du er i stand til at lykkes med (og for andre) er, hvad der er ‘værdig.

Hvad er du næste skridt? Søger du det rigtige job? Eller at du vil gøre flere gange og tjene til livets ophold fra? Baseret på de ting, du har identificeret, og hvad du tror, du kan gøre, ændre eller ændre dine tanker på en måde, der er kompatibel med den verden eller emner, du er interesseret i.

Trin 6: Hvilke talenter eller færdigheder har du?

Du kan blive overrasket over, hvad der er lettere for andre at gøre. Du bør prøve at finde løsninger til ting, du ikke ved hvordan. Find en måde at passe, hvad du ønsker. Det kunne være et ekstra job. Det kunne være de kommende begivenheder. Det kunne være de teknikker, der anvendes til at skabe store smykker. Du vil måske blive overrasket over, hvad det er.

Trin 7 – Hvordan hænger det sammen med din “ønsker”, din næste store idé til en virksomhed?

Når du har identificeret, hvad du gør, hvad kan du gøre for at ændre det? Er du stolt af det, du laver? Brænder du for det? Er du heldig at have gode mennesker omkring dig? Det virker så nemt. Føler du, at selv om du kan have travlt, kan du gøre så meget mere med din tid? Synes du, at uanset hvilket job du har, nyder du det, og det får dig til at føle dig godt? Føler du dig umættelig over, hvad fremtiden bringer?

Du vil finde stor succes, hvis du stiller disse spørgsmål.

Jeg har masser af tankeledelse og iværksættertankelederindhold, som du kan få adgang til, hvis du vil lære mere.

Skriv kommentar